Category : Tentang Penulis

No WLAN

petang tadi kan kalian saya menunggu si dia balik dari site didalam kereta selalunya saya menanti dengan sabar di ofis tapi sekarang kan harga minyak dah turun kalians jadi haruslah lebih masa di luangkan di dalam kereta kan kan..hiks ha, petrol indicator pun dah kasi hint tu macam tau tau je harini harga minyak turun

Read More →

jawaban kuiz

ini adalah kisah sambungan aktiviti di hari Sebtu itu itu itu….ada dua kamera DSLR D60 nak buat apa banyak banyak neh.. siap ada lens bagai, nak amek gambar apakah? dah pilih2 mana yang berkenan.. time menawar harga harus lama kan bang salesman ni pun pening.. nasibbaik ada mesin mesin ni kan..ahaks.. owh, saya bagi clue untuk

Read More →

sg wang

lepas mandi dan bersiap ala kadar pada pagi sabtu lepas kami zass ke Sg Wang menghabiskan wang iki harus ikut sekali.. mommy gigih bergambar sebagai intro sebelum shopping is caring sungguh, saya nak pergi window shopping je.. takde niat lain taw (tak percaya tgk muka saya, suci kan?) uiyai, lebar daun dah muko acik dah

Read More →

bebatu

tudungku yang shanteks merah menyala tu dah jadi begini… berlubang2 kosong dibahagian batunya *yang dalam gambar ni 1 je, ada banyak lagi bahagian berlubang si dia “mane gi batu batu nya neh?” saya “ada di mesin basuh 1, di ruang tamu 1, atas meja 1, yang selebihnya di Jalan TAR” si dia hairan “haaa?” si

Read More →

teambuilding & ebm

kalians di luar sana kan saya selalu kipuchi war warkan betapa semaknya rumah saya sampaikan opismet nak datang rumah terbuka pun saya cakap, rumah saya tertutup…sampai iki masuk kolej dan saya sempat mengemas *bunyinya macam iki yg buat semak kan sebenarnya saya yang tak sempat mengemas nak tau, saya dah gunting iklan cleaner yg datang

Read More →

jalan jalan beli kasut

haritu kan saya beli kasut bon bon konon nak shopping di Jusco Member Card tapi dek kerana ramai sangat umat manusia di JJ pada hari tersebut saya cancelkan saja cita cita murni saya itu dan postponed kan ke suatu tarikh yang lebih sesuai awal awal sebtu minggu lepas saya dah bersiap berbedak nak berjalan jalan *yang

Read More →

Nur Lembah Pangsun

mari saya ceritakan tentang Team Building kami di Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat aktiviti ini adalah sebagai menggantikan program Staff Appreciation Night yang biasanya diadakan setiap tahun saya sebagai ketua kerani (jadi ketua lantik sendiri sebab takde pembantu, saya sowang2 je..hiks) ditugaskan utk menguruskan itu ini utk program team building yang pertama kalinya diadakan oleh ofis

Read More →

shenta hati!

kalian, kenapa saya menyepi semalaman buat mereka yg rendu tercari cari saya saya kurang sihat dan masih dalam proses pembaikpulihan (recover) sebenarnya pagi ni pun saya perlu MC tetapi saya ada kerja yg perlu diselesaikan berkaitan dengan teambuilding esok hari jadi saya gigihkan diri jua ke opis yang tershenta (haih, bodek bos tu..hiks) tapi saya harus update

Read More →

balik kg

hujung minggu lepas kami balik bercuti sempena deepavali di kampung dan untuk pertama kalinya kami demam anak beranak ayah-mommy-iki dah macam kain buruk yang terperuk rupanya bila makan ubat, badan lesu sengal2 tak larat buat apa apa iki pula hidung berair, dan meragam semampunya ayah nak berehat, mommy nak baring2 iki nak nangis2 manja golek

Read More →

so sweet

ku baru selesai kursus pengurusan laktasi 18 jam nanti2 ku hapdet cerita bergambar ye! semalam ku dengar radio Sinar FM topik romantik ada pemanggil call, beritau yang mak dia panggil ayah dia ‘apedia’ nama manja taww ‘apedia’ tu ala ala ‘honeybunny’, ‘cupcake’, ‘poohbear’, ‘little pumpkin’ gitew romantikkan? haritu kan ku badmood separuh masa hari sebab

Read More →

setengah vogue

sebagai blogger tegar baharu mahupun lama, anda akan berhadapan dengan beberapa halangan & cabaran antaranya type pepanjang,upload bagai, linkkan memacam klik publish, dan tak keluar apa apa haihs..memang membakar pembuluh dara darah acik taw menjawab persoalan haritu, tentang buku apa yg saya sibuks buat buat baca masa sesi fotografi iki haritu? saya mula excited nak

Read More →

muat turun

pagi pagi saya dah sibuk dengan email saya nak terangkan pada lyn mydreams apebenda yg saya tulis ngaruts dalam DO yang saya email (jam 2 pagi tadi) jadi saya cek dalam sent email saya  utk reference semasa menerangkan pada lyn email diyaluna@yahoo.com ini versi Bahasa Malaysia hokeh huih, lepas upload jadi kecil pula gambar neh

Read More →

Majlis indah kami

Orang berhutang hati tak senang Mcm hadis yang tertulis di laman web PTPTN neh “Sesiapa yang mengambil harta orang lain(berhutang) dan berniat akan membayarnya, maka Allah akan luluskan niatnya itu. Tetapi sesiapa mengambil dengan niat akan membinasakannya dengan tidak membayarnya maka Allah akan membinasakan dia” Saya memang berniat utk membayar Berniat dari semasa belajar lagi

Read More →

25

Happy birthday, Mohd Nor Shazwan *Sbb tu la saya mo kawin 5 May 2007Bila tetamu tanya, pengantin laki umur baper?“25”Pengantin pompan yang comel ah ding dong tu?“24” Nota kuku comel – Padahal dalam borang nikah, dua dua pengantin umur 25 tahun!Cis, mana aci kira ikut tahunPatutnya kire ikut bulan. Cis!

1 2 3

Google Lunafamily

Loading