selamat hari Jumaat

Pejam celik celik pejam balik, dah seminggu bekerja berlalu
apa yang kulakukan sebagai pekerja blogger tegar ?
sekadar beberapa benda kecil kecil sebagai ketua kerani lantik sendiri

harini ada meeting, tapi kebetulan saya bawa masuk kamera
kami terus bergambar tergediks2

tengok neh, mr k selambe test function smile auto capture pada kamera saya
masa ni saya tengah diskas diskas dengan ms s pasal baju, design, fashion & tailor sebelum meeting bermula
saya punya tangan baju ni ala ala aladdin kalians..hihi
walaupun takde sape cakap lawa, saya rasa lawa je kalian…cemane ni…hihihi



ni baru warmup sebelum miting
gambar masa miting ada hentak2 meja
tarik tarik rambut segala tau…ekeke

ini adalah antara orang awam yang terlibat dalam miting bersama saya
dia diam sebab sedang memikirkan ayat yang sesuai yang tidak menyinggung perasaan halus saya 😛

okeh, selamat bercuti hujung minggu kalian!
peluk cium pada anak anak kita ya 🙂

2 comments

  • Qas

    selamat jua.

    saya tade anak. then how? 😀
    —-
    awak ada anak kucen kan…..hiks

  • As

    nak jg buat baju lengan ala aladin la….mcm lawa jer tgk…
    —–
    lawa tau as : buat la as…rasa cam slim je *bahagian lengan
    kekeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Google Lunafamily

Loading