Masih

Saya masih dalam training

Dan hari kedua dan seterusnya, Ammar Dzakwan ikut mommy sebab daddy kesiankan anaknya kena minum ebm

Dzakwan budak baik yang belum banyak ragamnya
Minum susu, tukar CD dan berbual sebentar
Selebihnya, dia tidur..

Beberapa teman menegur yang Dzakwan iras abangnya Iki
Mata, hidung,mulut, tangan dan kaki semuanya sama (dimata saya)
Perangai saja lain (buat masa ini-sehingga entri ini ditulis..hihi)

Beberapa keping gambar semasa training ini berlangsung
(Aktiviti selingan-tarian klasik India)

Sesi role play dimana kaunselor perlu memahami ‘culture’ yang berbeza di tempat yang berbeza

Nota Mommy Luna 1 : Lunatots Cloth Diaper di Pa & Ma Feb 2010 (Kolum Intai Bajet)
InsyaAllah Februari 2010, Lunatots Showroom yang kedua akan dibuka di Level 2 Amcorp Mall Petaling Jaya
Sekarang ianya dalam mode ย renovation
:Acik tudung Serindit berbau cat:

Nota Mommy Luna 2 : Saya tak sihat. Gastrik + runny nose + sakit tekak.
Ianya lebih susah berbanding merasakan diri tak cantik. Sungguh. (Haha..)

11 comments

  • alyne

    sue..wah suda 2nd outlet? tahniah sue n family
    semoga rezeki lebih murah lepas ini ya, amin!
    peluk cium utk iki n dzakwan (bila leh jumpa seju ya)

    -auntie alyn, faiz n faiq-

    Lyn, Sue pun belum jumpa SEJU mu. Terima kasih dear.

  • fiza

    kaksue,(haha, sy masih confuse suraya ini sebaya, lebih tua or lebih muda..)
    tahniah..amcorp mall mmg tempat yang baik untuk mencari sesuatu yang lain dari yang lain

    tahniah..

    Terima kasih Fiza (dari Kak Sue yang tuaaaaa suda beranak dua…hihi)

  • azrina

    Saya ada dtg MLO last Friday aritu dan terserempak dgn Su berbaju kurung hijau dan mungkin juga tudung kak Serindit…wow…Su mmg santeksss bila di luar. No wonderlah IKI dan DZAKWAN comeii jugak hehehe. Nak tegor tapi sangat nerbes almaklumlah Su ni IDOL breastfeeding saya…segan!

    Waha…kenapa tak tegur? Isk, tegur sahaja lain kali kalau jumpa ye.
    Iskkkk…santeksss? Selalunya Sue cuba beritahu orang lain berulang ulang sebab kurang keyakinan diri. Tapi bila Rina cakap santekss, Sue tersipu sipu (haha..sungguh tak lalu..)
    Terima kasih Rina!

  • sulianashukor

    ala..nape tak buka branch area ampang..senang nak gi nanti..hihi

    Suliana, cawangan Cheras tak jauh dari Ampang ๐Ÿ˜‰ jemputlah datang ye

  • aida

    wah….2nd outlet?tahniah…tahniah,abis tu sape jg kt sana? lama tak jumpa sue….

    Terima kasih Kak Aida. Sue hantar Iki jaga di Amcorp Mall..hihi

  • Nik Ha

    Wah, sudah nak bukak 2nd outlet! tahniah2, semoga semakin berkembang maju ๐Ÿ˜‰

    Terima kasih Kak Nik, Sue jemput Kak Nik datang menjenguk bila ada kelapangan ye..

  • shizyani

    tahniah sue, atas pembukaan 2nd branch di amcorp mall!!!!
    hehehhe..ok je anta iki jg kat sn..

    sy nk cadangkan 1 brg kat outlet sue:
    knee guard utk bb yg mrangkak..ssh jgk nk cr knee guard bb kat kdai..so kalo lunatot ade, blh la jual online knee guard 2…

    smg sue mkin succcesful n mkin byk branch yg akan dibuka….

    Terima kasih Shizyani!
    Knee guard untuk baby ye? Nanti Sue cari..

  • wani pcmc

    tahniah kak sue.. moga makin murah rezeki pasni.. Amin..
    erm hujung bulan depan/mac InsyaAllah nak jenguk2 lunatots cwgn cheras..
    hehe baru nak mula membeli..
    nak kena book appointment dulu ke eh?
    ๐Ÿ™‚

    Wani : Kalau nak call Kak Sue dulu pun buleh (0125880515), manalah tau akak tutup kedai pi shopping ke..ekeke..

  • sitisifir10

    Gastrik…k.pija pernah kene juga, bila stress selalunya…tu sbb dalam handbag sll ada Magnesium Trisilicate, cila sudah ada bisa2 k.pija amik sebijik…tapi sejak dah pandai control stress, kuranglah sikit sakitnya…cuma taklehlah berlama2an tidak makan…

    Sue, jaga kesihatan ya…kita bukan robot…sekian harap maklum ๐Ÿ™‚

    Owh, gastrik ada kaitan dengan stress juga ye? Sue sangkakan kurang makan saja (tidak makan dimasa yang sepatutnya)
    Untuk mengelakkannya, Sue makan dengan banyak!

    Kak Pija, kita bukan robot ye? kih kih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Google Lunafamily

Loading