kad

saya “hello, abg”
dia “hello, hello tak dengar laa”
saya “abg callkan mak” (tak peduli sidia dengar saya ke tak)
dia “MOX? Malaysian Oxigen?(customer)”
saya “MAK..mak la”kukik kukik tergelak
dia “ha nape?”
saya “tanya dia, dia nak join kad wish utk kawin kakyong atau dia dah ada kad sendiri dengan ayah”
dia “diorg takde kad”
saya “hah, belum call dah tau takde? call la dulu”
dia “abg tau, diorg takde sbb abg pun takde kad untuk kakyong”
siap sambung “mane penah dibuat orang bagi kad wish utk kawin, salu bagi makan kenduri je”
saya “cis….”
dia “ekeke..sue buh la sekali dari ayah, mak, iwan, sue & iki dalam kad tu”
saya “ala, mana tau diorg nak kad macam lain ke..”
dia “diorg tak kisah”
“sbb abg pun tak kisah”

and apple doesn’t fall far from the tree…kan?

jadi saya pun siapkan isi dalam utk kad pada kakyong & bakal suami (harini bakal lagi)
serius…..acik berdebar lebih…



2 comments

  • elly

    HAPPY FIRST BIRTHDAY IKI YG TEMBAM MASYAM!

    SEMOGA MEMPEROLEHI KEBAHAGIAAN DAN KETENANGAN DI DALAM HIDUPMU ANAK, DAN DIBERKATI ALLAH DALAM PERJUANGAN HIDUP YANG PENUH PANCAROBA
    AISEH, MACAM NAK HANTAR ANAK BERPERANG LA PULAK!

    (SOB SOB) SUE ..MCM TAK CAYA ANAK TERUNA KITE DAH SETAHUN HUHUHU…
    -AUNTY ELLY & LIL AYDAN-

    ——–
    ekeke akak : betul2
    ada orang tu kan, nangis masa shium anak tengah tidur
    tapi bukan sue la, ada la org tu :blushing:
    (memang sebijik cam nak hantar PLKN…ekekek)
    eh hantar perang…hihi..hober sangat rasanya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Google Lunafamily

Loading