jari jemari

saya pura pura terkejut
“wohh..kenapa jari jemari anak jadi camni bang?”
“jadi bulat bulat pendek rendah?”
“hisyh, jadi biru biru camnilah”

acece…dialog di atas tu direka reka sahaja kalians
nak bagi kalian tertanya tanya

minggu lepas kan saya sibuk buat kad utk kakyong
inilah rupa bahagian hadapan kad
saya cari yang paling pink simple & sweet



isi dalamnya?
ada la cap jari kaki ayah, mak, iwan, sue & iki
yang mano satu iki punyo? tu tu…

hiks, itulah rupa kad yang acik kelibut curi masa ofis tu…
patutlah tangan iki biru biru sampai ke pagi esok
rupanya kena ‘mengundi’ (ala, kan org mengundi kena cop) hihi..

ha, gigih kan saya?
tengok gambar di bawah pun tau…saya gigih mengarut…kekeke

3 comments

  • sya_firwan

    hihihi..cretip..cretip..
    ——
    sya : cepatnya sya comment sya..
    kretip ke mengarut sya? aih dedua pun buleh la kan sya..keke

  • najwa

    kak su mne menatang putih (kapor ke simen ape ntah) yg kaksu kate cop tgn iky tuh??
    mcm kaksu tinggalkn kat tangge umh mksu jew aritu..
    —–
    bu wa : minggu ni kitorang balik jemput menatang putih itu ..hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Google Lunafamily

Loading