Category : Sponsor

Review Boba Wrap

  “Memilih yang terbaik” adalah kepakaran ibu bapa Sementara kepakaran kami di Lunatots ialah membantu ibu bapa membuat pilihan yang tepat tentang sesuatu produk keibubapaan berdasarkan kelebihan sesuatu produk Boba Wrap (dahulu dikenali sebagai Sleepy Wrap) merupakan antara a-must-have-item untuk ibu bapa berkerja zaman sekarang Berkerja dari Isnin sampai Jumaat, hari Sabtu & Ahad adalah

Read More →

Adv E-Synergy Treatment Bizzy Body

Nama ‘Bizzy Body’ dengan tagline ‘The Slimming Expert’ bukanlah asing bagi saya kerana hari-hari-sejak-2007-lalu-depan-outlet-BizzyBody-yang-mempunyai-signboard-wanita-langsing-eh langsingnya? Pernah berangan bahawa suatu hari nanti saya akan singgah ke sini..hihi Dan pada minggu lepas saya berpeluang mendapatkan rawatan E-Synergy eksklusif untuk rebiu blogger E-Synergy merupakan revolusi teknologi yang terbaru dari Sepanyol E-Synergy is a new wave in the slimming

Read More →

Teaser – MyKhalish Aidilfitri Potraiture Promotion

Mak teruja dengan gambar gambar ni nyah Letak sekeping dua buat tatapan sendiri Yang lain lain, akan diupload kemudian Sesi outdoor photography kami sebelum ini dirakamkan oleh MyKhalish Photo di link ini Rakamkan momen Aidilfitri keluarga anda dengan lensa MyKhalish dengan cara menghubungi info.mykhalish@gmail.com Booking Period ialah sepanjang Ramadhan & Syawal sementara photography session ialah

Read More →

Flea Market Amcorp Mall

Hari minggu datang lagi! Saya suka hari minggu (Sabtu & Ahad) di Amcorp Mall Alah..sebenarnya saya suka hari hari..ekeke Saya kipuchi kipuchi dengan mak yang di Amcorp Mall ada baaaaaaanyak barang Bila mak saya datang, dia buat muka blur ‘barang lama lama ini dijualkah?’ Hisyh mak ni, makin lama makin tinggi nilainya tau…ekeke Ini pemandangan

Read More →

ADV-Romantika Home Deco

Lebih alasan untuk ke Amcorp Mall? Entri sebelum ini mengenai Kedai Buku Excess Antara tempat menarik-mesti-singgah di sini ialah Home Deco Romantika Bila anda melangkah masuk, anda pasti jatuh cinta (bukan dengan pekerja tapi dengan koleksi barang home deco yang dijual disini) Kalau hari hari saya ke Amcorp Mall, maknanya hari hari lah saya ke

Read More →

Playhouse Disney Earth Hour Handy Manny

—— Ini adalah posting beradvertorial sempena Playhouse Disney Earth Hour Handy Manny ——- Gambar tiada motif, asalnya nak ke taman dengan anak anak petang kelmarin Dah siap tema hijau anak beranak! Tapi petang dah gelap, tak nampak yg mana rumput yang mana bulu kaki Lalu ditunda ke pagi semalam Earth Hour adalah sebagai tanda kasihkan

Read More →

ADV-MyKhalish Photo

Sehari sebelum birthday encik suami, saya aturkan sesi photography dengan MyKhalish  Masa dijanjikan : 9 am Tempat : Taman Tasik Permaisuri, Cheras Logik akalnya, Taman Tasik Permaisuri ini dekat sahaja dengan rumah saya (10 ke 15 minit) Tapi kami anak beranak yang lewat sampai! MyKhalish family dah sampai awal dari masa yang dijanjikan Saya minta

Read More →

ADV – Uniqcorner

Deco deco deco! Kalini Mommy Luna bawakan entri khas untuk ibuk ibuk yang suka menghias rumah Rumahku syurgaku kan kan Rumah yang selesa dan cantik akan menyemarakkan rasa bahagia seisi keluarga Hah, tak percaya? Begini, bila ibu seronok, dia akan ceria memelihara anak anaknya Bila anak gumbira berpusing pusing setempat, ayah senyum senyum pandang mak

Read More →

Mommy Luna di Ariani

Ini betul betul entri ihsan sesama wanita cantek..haha (apakah?) Begini kalian…Ariani ada promosi sehingga 18 April 2010! Bagi kalian yang selalu shopping di Ariani, ni peluang hebat untuk merembat tudung baru Dan bagi saya sendiri yang beberapa-kali-masuk-Ariani-tapi-keluar-balik-tanpa-membeli-apa-apa (Sebab memang niat datang nak cuci mata dan mahal wehhh…kekeke) Penerimaan tawaran encik suami untuk menemani saya, aaaaaaaamat

Read More →

ADV – Tart Nenas Berbentuk Buah

Saya suka tart Maksud saya, tart nenas yang sedap Saya buleh makan satu bekas tart sekali hadap (lebih kurang 20 ke 30 biji) Itu bukan suka namanya, itu tamak…hihi Ciri ciri tart yang saya suka (amboi kauuu…) Jem tart harusla lembut sedap dikunyah. Kalau yang jenis keras siap boleh asingkan jem nye, berani dia cakap

Read More →

Google Lunafamily

Loading