Birthday Aimin

kek istana Aimin
Sabtu lepas kami sekeluarga memenuhi undangan ke Majlis Hari Lahir Aqil Muhaimin yang pertama di Serdang
Mama Aqil ni dulu classmate saya semasa di SERATA
Dan sekarang bergelar Dr PHD di UPM
(Jutt, ku amat bangga denganmu..mu kagum tak ada kawan keje kerani macamku? hihi)




Nama nya Fiza tapi ku panggil Jutt
Zaman sekolah kan suka panggil nama manja 🙂
Tema birthday Aimin ialah Prince & Princess
Saya dah wisau nak pakaikan Iki baju apa..sebab takde baju ala ala prince
Sudahnya iki pakai baju t-shirt ‘Dangerously Handsome’ hihi
imgp1297

daddy suapkan

dan daddynya pakai sendiri baju Daddy – Toy’s Buyer, Child’s Idol, Laugh Factory
Selitan : Baju baju ini adalah produk yang bakal dijual di www.lunatots.com 🙂

Inilah birthday boy nya
Handsome kan? Ayahnya handsome, mamanya lawa…maka Aqil harus lebih handsome dan lawa :nyit nyit:

Birthday Boy

Gambar di bawah di ambil masa Aimin suruh Iki pakai topi
Hihi…Aimin, Iki tak pandai pakai topi cam Aimin la nak
Aimin good boy, topi tu elok je di kepalanya sampai sudah majlis

imgp1299

Ini Zikry bersama seorang lagi baby seusianya..shomels kan

imgp1302

Sempat Iki ngetest kereta Aimin
Nota tambahan : Jutt bercadang untuk me ‘let-go’ kereta ini dengan harga RM110(without postage cost)
Sekiranya berminat boleh msgnya melalui blog nya ya!

imgp1304

Cerita lebih lanjut ada di blog Puan Jutt

To Aimin, Happy birthday sayang
To Jutt, makanan semuanya sedap
Terima kasih atas jemputan
Ku makan berkali kali tambah…hihi

2 comments

  • erleyna

    sue, ayuh.. mari lihat n3 ku khas utk mu ehehe…

    Ena : ku dah tgk…kompom laman mu lagi shanteks dari lamanku…siap ada pokok pisang aitelyu..Thanks dear sebab layan tag ku 🙂

  • jutt

    haip sue…ku vanggalah dpt kwan cam mu. semangat wajar gitew. moga menjadi usahawanita berjaya satu masa nanti ek…ku doakan…amin. sue, geramlah pipi iki. kurasa nak gigit2…nyum nyum. nanti dtglah lg ke umah ke…ku masak special utk mu ek. thanks 4 coming.

    Jutt : Tengs tengs :tengs part nak masak masak tu:
    Ulang kali ku bitau hubby ku, “Jutt memang pandai masak tauu…sedap”
    Dia angguk angguk dan geleng geleng *bila time ku topap lagi makanan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Google Lunafamily

Loading